Himna DV Radost
Main menu
Iris Sečen

Iris Sečen

44 godine radosti u Radosti

Ovaj tjedan smo obilježili 44. rođendan našeg vrtića. Od jutra su, u slavljeničkom tonu, vladali veselje, smijeh, pjesma i ples. Djeca i odgojitelji izradili su vesele i maštovite ukrase koji su dodatno uveselili vrtićke prostore. Djecu je posebno razveselila predstava „Mama,tata i ja“ u edukativnoj i vrlo zabavnoj i šaljivoj izvedbi klauna Čupka. Vrtićkom slavlju pridružili su se zamjenici gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar, koji su uveličali našu proslavu. Uz pjesmu, tortu, puno smijeha i toplih riječi obilježili smo ovaj važan dan. Dragoj našoj Radosti želimo još puno godina radosti, pjesme i dječjih osmijeha!

Odgojitelji objekta Radost 2

Više...

Žirafice su posjetile osnovnu školu

U sklopu obilježavanja Dječjeg tjedna, u petak 11. listopada djeca odgojne skupine Žirafice posjetila su prvašiće područne škole Gorica Svetojanska.
Druženje je bilo popraćeno pjesmom i podjelom poklončića, koje su djeca izradila za prvašiće.

Odgojiteljice:
Zvonimira Pintur
Valentina Božić

Više...

Sovice o vidu...

I kod nas u Sovicama i u svijetu 12. rujna obilježavao se Nacionalni dan ambliopije, 10. listopada Svjetski dan vida, te 15. listopada Međunarodni dan bijelog štapa. Prema Nacionalnom programu ranog otkrivanja slabovidnosti naglašava se važnost oftalmološkog pregleda vida s navršene četiri godine života za svu djecu. U suradnji s našom Marijom Presečki Zmajlović, prof. reh. obogatili smo odgojno-obrazovni rad primjenom poticaja baziranim na Lea simbolima kojima se testira vidna oštrina kod male djece.

ODGOJITELJICA
Sandra Žalac

Više...

Zajedništvo u velikom kvartu ide dalje

Kao što smo si obećali, druženje ide dalje. Danas su domaćini bile Iskrice. Nakon vrsnih slastica jučer, odlučili smo i sami napraviti nešto i iskušati naše pekarske sposobnosti kroz koje smo utjecali na suradljivost među djecom, dijeljenje poslova, korištenje potrebnog materijala, sredstava za rad, međusobno poticanje i pomaganje, poticali razvoj fine motorike, utjecali na viđenje svijeta kroz sve senzorne puteve, ostvarili suradnju sa našim kuharicama i što je najvažnije, baš se dobro zabavili i potvrdili da mnogo toga zajedno možemo, znamo i hoćemo.

ODGOJITELJICA
Smiljana Popović

Više...

Kruh naš svagdanji daj nam danas

U utorak, 15.listopada, u našoj Radosti je opet sve mirisalo na kruh, gibanice, slane i slatke kiflice, keksiće, kuglofe i još mnoge slastice, u košarama se šarenili plodovi zemlje i rada ljudi i sve to nam je taj dan učinilo posebnim. Nakon što smo sve posložili i aranžirali da bude svečano kako ovaj dan i iziskuje, posjetio nas je naš kapelan Filip Marić i blagoslovio sve pripremljeno, nas i sve one koji o nama brinu i koji su nam i ovaj put iskazali svoju ljubav i tako obogatili naše blagdanske stolove, a blagoslov smo popratili molitvom i pjesmom. A nakon blagoslova blagovanje je bilo još slađe. Na kraju dana svako dijete je ponijelo i ponešto u košarici kući kako bi i oni doma malo uživali. HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA KOJI SU NAM OMOGUĆILI I OVU RADOST!

ODGOJITELJICA
Smiljana Popović

U sklopu obilježavanja Dana zahvalnosti za plodove zemlje, u područnom objektu Gorica Svetojanska također je održan blagoslov kruha. Na stolu su se našli razni kolači, kiflice, muffini, peciva, kruh. S velikim uzbuđenjem dočekali smo svećenika koji je blagoslovio sve pekarske proizvode.
Na kraju blagoslova slijedilo je čašćenje i degustiranje, a lica djece pokazala su sreću i zahvalnost.

ODGOJITELJICE:
Zvonimira Pintur
Valentina Božić

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed

Centralni objekt RADOST 1

Braće Radić 10, 10450 Jastrebarsko
Radno vrijeme: 5,30 - 17,30

TELEFON
administrativna služba: 01 / 6281 - 241
stručna služba: 01 / 6281 - 095

Područni objekt RADOST 2

Bana Tome Erdodya Bakača, 10450 Jastrebarsko
Radno vrijeme: 6,30 - 17,30

TELEFON
01 / 6281 - 631

Područni objekti

DESINEC

Radno vrijeme: 6,00 - 17,30
Telefon: 01 / 6279 - 008

CVETKOVIĆ

Radno vrijeme: 6,30 - 16,30
Telefon: 01 / 6271 - 389

GORICA SVETOJANSKA

Radno vrijeme: 6,30 - 16,30
Telefon: 01 / 6286 - 922