Himna DV Radost
Main menu

Pozdrav Velikom kvartu!

Oblačići naši slatki i mili,


sve vas puno pozdravljaju vaše odgojiteljice, Silvija i Nada! Bez obzira što se zasad ne družimo u našoj sobici u vrtiću, svakodnevno mislimo na vas i naša zajednička druženja, igre i raznovrsne aktivnosti koje uspješno realizirali.
Jedna od tih je bila, svima vama zanimljiva i uzbudljiva, vožnja našim „BUSOM“, kojeg smo izradili jer ste se puno igrali s vozilima. Sjećate se kako ste često sve stolice nosili na drugi kraj sobe i slagali si „vaše vozilo“, a onda se odjednom u sobi pojavilo „novo vozilo“ za naša uzbudljiva putovanja i pustolovine. Vi ste to vozilo nazvali „BUSOM“ i konstantno je taj bus prevozio puno putnika na različita putovanja. Putovali smo na more, u Zagreb u zoološki vrt, u Samobor na fašnik i kremšnite, na posao, na ručak u restoran, na zabave i sl.
Kako bi vam uljepšale ove dane kad moramo zbog vašeg i našeg zdravlja te zdravlja vaših i naših najdražih osoba boraviti kod kuće i izbjegavati druženja s ljudima, vaše vam odgojiteljice šalju fotografiju našeg „BUSA“.
Veselimo se našim novim putovanjima i pustolovinama te se iskreno nadamo da će to biti uskoro. Do tada nam budite svi veseli, zaigrani i zdravi te uživajte u svim trenucima provedenim sa mamama, tatama, bakama, djedovima, tetama, stričevima i svima koji se o vama brinu u ovom teškom periodu kad to, nažalost, ne mogu biti vaše odgojiteljice.

Sve vas puno volimo i šaljemo vam puno pusica!!!!!
Odgojiteljice Nada i Silvija


Drage naše Bubamare,

nadamo se da ste nam dobro i da se zabavljate s vašom braćom i sestrama i vašim roditeljima. Jako nam nedostajete i veselimo se da vas ponovno sve vidimo!
Sličica koju su odabrale vaše odgojiteljice Martina i Ana je upravo ona koja prikazuje našu veselu hranilicu za ptičice koju su napravile vaše male, spretne i vrijedne ručice. Stiglo nam je proljeće, sunce nam sja i sigurno su nam stigle još mnoge druge ptičice koje će isto tako rado posjetiti našu hranilicu kao i one ptičice kojima je hranilica dobro došla preko zime.
Nadamo se da će uskoro doći dan kada ćemo ponovno biti svi na okupu. Tada ćemo zaviriti u naš mali vrtićki voćnjak i pogledati koje su nam to nove ptičice stigle. A mogli bismo ih i iznenaditi novom kućicom pa da nam pjevaju i radosno cvrkuću svaki dan!

Do tada, budite nam zdravi i veseli, igrajte se i zabavljajte!

Vole vas puno vaše odgojiteljice: Martina i Ana


DRAGE NAŠE ISKRICE,
NEDOSTAJETE NAM JAKO,
ALI JE ZA SADA BOLJE
OSTATI DOMA SVAKOM.

SJETITE SE ONE LIJEPE
PJESMICE O KUĆICI,
DOK SMO U NJOJ,
NEVOLJA NAM NE MOŽE UĆI.

VJERUJEMO KAKO ĆE
OVO BRZO PROĆI,
PA ĆEMO OPET
U VRTIĆ DOĆI.

TADA NAŠEM VESELJU
NEĆE BITI KRAJA,
KAD SE SVUD ZAORI
DJEČJA GRAJA.

Nadamo se da vam je lijepo kod kuće sa svojim obiteljima. Sigurno smišljate neke nove igre kako bi što zabavnije proveli vrijeme. Vjerujemo da i dalje pjevate i plešete uz „Školu“, „Kiki klauna“, „Baby shark“, „Ples na kiši“, „Abecedu“,..., da vježbate i jedete zdravu i raznovrsnu hranu, a naročito salate, kao što smo se dogovorili... Žigići nas čekaju...

Ostanimo zdravi, jaki i veseli!
Vole vas vaše odgojiteljice Đurđa i Višnja


Dragi naši Balončići!
Jedan umjetnik je jednom rekao da je najbolji način liječenja kroz prijateljstvo i ljubav. Vi ste pravi dokaz toga, o svemu se dogovarate, poštujete jedni druge, zajedno razmišljate kako nešto stvoriti i što s tim dalje činiti, mislite jedni na druge i jedni drugima ste podrška i stvoreno dijelite sa drugima, ne samo s Balončićima već i sa drugom djecom. Sve to ste pokazali gradeći vaš i naš grad u koji ste uložili puno truda, mašte i ljubavi, zato je i nastao onako predivan.
Drago nam je da to činite i dalje dok ste u svojim obiteljima. Zajedno organizirate zanimljive aktivnosti, igre, kuhate, gradite i sadite, brinete o životinjama i naravno vježbate i čuvate svoje zdravlje. Što je najvažnije i u ovim trenucima, kad nismo zajedno sve to dijelite međusobno i dalje ste podrška jedni drugima i u ovako neobičnim situacijama, i u svemu imate podršku svojih dragih roditelja.
I zbog svega toga vas sve, male i velike jaaaako volimo i na vas smo ponosne i jedva čekamo da se ponovno susretnemo, izgrlimo i izljubimo.

Vaše odgojiteljice : Veselka i Smiljana
Puseeeee!!!


DRAGA NAŠA RADOSTI!
TKO JE TO?
TO SMO SVI MI, MALENI I VELIKI.
JEDNOM JE JEDNA MAMA SANDRA IZMEĐU OSTALOG NAPISALA:
„U JASKI IMA JEDAN VRTIĆ RADOSTAN.
RADOSTAN KAO LIJEP I SUNČAN DAN.
U NJEMU SE SVA DJECA VESELE
I TO VESELJE SA SVOJIM TETAMA DIJELE.
U JASKI IMA JEDAN VRTIĆ RADOSTAN
KAO DJEČJE LICE NASMIJAN.“
DRAGI NAŠI SVI, BUDITE NAM I DALJE NASMIJANI I RADOSNI!

DOK SE OPET NE SRETNEMO U NAŠOJ RADOSTI POZDRAVČEKE ŠALJE
EKIPA VELIKOG KVARTA!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
na vrh članka

Centralni objekt RADOST 1

Braće Radić 10, 10450 Jastrebarsko
Radno vrijeme: 5,30 - 17,30

TELEFON
administrativna služba: 01 / 6281 - 241
stručna služba: 01 / 6281 - 095

Područni objekt RADOST 2

Bana Tome Erdodya Bakača, 10450 Jastrebarsko
Radno vrijeme: 6,30 - 17,30

TELEFON
01 / 6281 - 631

Područni objekti

DESINEC

Radno vrijeme: 6,00 - 17,30
Telefon: 01 / 6279 - 008

CVETKOVIĆ

Radno vrijeme: 6,30 - 16,30
Telefon: 01 / 6271 - 389

GORICA SVETOJANSKA

Radno vrijeme: 6,30 - 16,30
Telefon: 01 / 6286 - 922